sigle obligatorii

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Personalul nostru

Experienta, daruirea si talentul sunt criteriile dupa care am ales membrii echipei noastre.

Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti varianta de look care vi se potriveste cel mai bine si care este in ton cu cele mai recente tendinte din styling. Daca doriti o coafura moderna, o manichiura reusita sau un machiaj pentru orice ocazie, Salonul Belle este cea mai buna alegere. Aici avem oameni cu experienta, care cunosc cele mai noi tendinte in materie de coafuri, manichiura&pedichiura si cosmetica.

Fiecare dintre ei a urmat cursuri de specializare si este pregatit pentru a face fata cu brio exigentelor clientilor. Ei stiu sa se adapteze celor mai diverse cerinte si sa va indeplineasca dorintele in materie de styling. Va vor intampina intotdeauna cu zambetul pe buze, iar clipele petrecute la salon vor fi o adevarata relaxare, care va va ajuta sa scapati de stresul acumulat dupa o zi de munca.

La Salonul Belle veti gasi intotdeauna oamenii de care aveti nevoie pentru a deveni mai frumosi si a va simti asa cum ati visat.

Echipa Belle Salon

Paul Stancu

Frizer (Hairstylist)

Sevastian Panait

Frizer (Hairstylist)

Andreea Radu

Coafeza (Hairstylist)

Liliana Ciochina

Cosmeticiana (Specialist Skincare)

Ana Elena Bacanu

Manichiurista - Pedichiurista (Nails Specialist)